Aanleg daktuin

Aanleg daktuin

Heeft u een daktuin en wilt u deze voorzien van een nieuw ontwerp? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over voldoende vakmanschap om een daktuin te ontwerpen naar u wensen en deze aan te leggen.
Villa Haamstede

Villa Haamstede

Villa Haamstede: Een prachtige tuin passend in de omgeving gerealiseerd met natuurlijke materialen.
Hergebruik

Hergebruik

Tuinaanleg met herbruik van de oude bestrating. Een romantische tuin met een schutting van buurjongens.eu Je hoeft niet altijd alles weg te gooien…..
Tuinaanleg Griekse stijl

Tuinaanleg Griekse stijl

Tuinaanleg in Griekse stijl. Organische vormen en kleursetting helpen bij het wegzetten van de sfeer.
Verhoogde borders

Verhoogde borders

De aanleg van een achtertuin met verhoogde borders zodat de eigenaren, echte tuinliefhebbers, de borders zelf kunnen blijven onderhouden. Brede paden en 2 terrassen maken het ontwerp compleet. De hout/beton schutting zorgt voor de gewenste privacy.
Heesterborder

Heesterborder

Een heesterborder gecombineerd met bloembollen, beplantingsplan door van de velde groenverzorging gemaakt . De verschillende bladkleuren, bladvormen en verspreidde bloeitijden maken deze border het hele jaar door een lust voor het oog!
Plantenborder

Plantenborder

Een vaste plantenborder, beplantingsplan door Van de Velde groenverzorging gemaakt. In het vroege voorjaar door ons ingeplant en dit is het resultaat al in het najaar!
Harmonicagaas

Harmonicagaas

Leveren en plaatsen Harmonicagaas langs erfgrens. Tussen de bomen door, heuvel op heuvel af, het is mogelijk met harmonicagaas. De poorten zijn dubbelstaafmat, leverbaar in verschillende kleuren, hoogtes en breedtes. Uitstekende kwaliteit!