Over ons

Van de Velde Groenverzorging is een familiebedrijf dat grote waarde hecht aan het leveren van kwalitatief goed werk waar we zelf achter staan. Iedere dag weer vinden wij het een uitdaging om met kernwaarden als vakkundigheid, netheid en flexibiliteit onze klanten tevreden te stellen.

We treden niet graag op de voorgrond, maar toch vinden we het leuk om u iets meer over de oorsprong van ons bedrijf te vertellen.

In 1984 begon Anton aan de Brouwerijstraat in Noordgouwe. Hij deed klussen in de groenvoorziening en zaagwerk. Sjenny ondersteunde hem bij de administratie. In 1987 namen we de eerste werknemer in dienst en al snel groeide het bedrijf zo snel dat we in 1991 besloten te verhuizen naar de Zuidweg in Zonnemaire. Daar hadden we kantoor aan huis en een grote schuur.In de loop van de jaren werden er meer schuren bijgebouwd.

Zoon Jack volgde een groenopleiding, maar werkte eerst bij andere bedrijven. In 2015 kwam hij in dienst bij Van de Velde Groenverzorging en in 2016 trad hij toe tot de maatschap. Een jaar later, in 2017, werd Hoondert Groenverzorging overgenomen en Anton heeft zich op die tak toegelegd.

Sjenny doet nu de boekhouding, certificering en personeelszaken. Inmiddels hebben we al heel wat jaren versterking van Hanneke in zowel het tuinontwerp als de werkvoorbereiding. En natuurlijk zijn we heel blij met onze medewerkers, van wie het eerste personeelslid uit 1987 zelfs nog steeds bij ons werkt!