Groen is goed voor onze gezondheid

Veel mensen hebben de neiging een tuin zo ‘onderhoudsvrij’ mogelijk in te richten. Met veel bestrating en weinig diversiteit aan planten en bloemen. Bij Van de Velde Groenverzorging houden we juist van groen en willen we het concept van de levende tuin promoten.

Wat een beetje groen met mensen en dieren doet, is van onschatbare waarde. Groen geeft inspiratie, plezier en ontspanning. Groen is goed voor onze gezondheid. Het helpt ons tegen wateroverlast en zuivert de lucht. Groen verhoogt de kwaliteit van ons leven en verbetert het milieu. Niet alleen goed voor ons, maar ook vogels, vlinders en egels. In een levende tuin kunt u de natuur zien, voelen, horen, ruiken en proeven. Zo wordt het rondom uw huis fijner en gezonder voor uzelf, voor kinderen en dieren.

 Wilt u groen meer de ruimte geven? Ruil stenen in voor planten en bloemen. Het weghalen van één steen maakt al verschil. Straten, buurten en steden fleuren op, kinderen kunnen lekker ravotten, vogels, vlinders en andere dieren krijgen weer ruimte. Wij voorzien u graag van advies hoe u van uw tuin een levende tuin maakt.

Aanleggen van de levende tuin

Ruil stenen in voor planten en bloemen

Recente projecten

Laat u inspireren door onze schitterende projecten.

Stormschade

Vroongronden