Beplantingsplan

Een beplantingsplan is mogelijk voor alle soorten tuinen. Een goed beplantingsplan kan ervoor zorgen dat uw tuin een totaal nieuwe uitstraling krijgt. Van de Velde Groenverzorging is een bedrijf die veel kennis heeft over verschillende beplantingen. We gebruiken onze expertise dan ook graag voor het maken van een beplantingsplan.

 

Wat houdt een beplantingsplan in?

Dit is een plan wat gemaakt wordt door middel van voorkeuren, eisen en/of een moodboard van de gebruikers en genieters van de tuin.  Een belangrijk onderdeel hiervan is wat wil je als uitstraling van de beplanting. Denk hierbij aan gebruik van verschillende soorten kleuren, fleurig of strak.

 

Nadat we deze input hebben ontvangen, gaan we samen in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Hierin nemen we de omgeving mee van de tuin, zon & schaduw en de grondsoort waar we mee te maken hebben. Dit allemaal om de beplanting zo goed mogelijk te laten groeien, zodat deze jarenlang meekan. Natuurlijk speelt onderhoud daarin een grote rol in. Onderhoud is nodig om de beplanting tot een succes te laten blijven.  

 

Na dit gesprek, wordt er concreet een ontwerp gemaakt. Dit ontwerp bestaat uit een tekening en een lijst met de verschillende planten (de namen, kleur, hoogte & bijzonderheden) waarvan wij denken dat deze het beste passen bij de wensen van de klant & de uitstraling van de tuin.

 

Graag bespreken we samen met u dit beplantingsplan. Afhankelijk van u wensen, wil Van de Velde Groenverzorging  de beplanting verzorgen.

 

Heeft u een bestaande tuin en wilt u deze voorzien van nieuwe beplanting? Neem dan contact op met ons, zodat wij een advies op maat kunnen maken. Zodat u weer volop kan gaan genieten van uw tuin.