Gecertificeerde professionals in de groenverzorging

Bij Van de Velde Groenverzorging werken we uitsluitend met gecertificeerd personeel. Hier vindt u een overzicht van onze certificaten en ons beleid met betrekking tot de CO2 prestatieladder.

Van de Velde is trots lid van branchevereniging VHG

Gaat u in zee met een hovenier die is aangesloten bij Branchevereniging VHG, dan weet u precies waar u aan toe bent. Vooraf ontvangt u een duidelijke, gedetailleerde offerte en een exemplaar van de Algemene Consumentenvoorwaarden van VHG.

Van de Velde is VCA gecertificeerd 

VCA (voluit VGM Checklist Aannemers) is een norm voor veiligheid die in Nederland ontwikkeld is. De norm heeft elf hoofdstukken met vragen die gaan over veiligheid binnen bedrijven. Met het VCA certificaat toon je aan dat je veiligheid in je bedrijf serieus neemt.

Van de Velde is NEN-ISO 9001:2015 gecertificeerd

De NEN-EN-ISO 9001 is een norm voor kwaliteitsmanagement. Het stelt eisen aan de kwaliteit van producten, processen, mensen en de bedrijfsvoering.

Van de Velde heeft de ErBo erkenning

De ErBo garandeert: ✓ Aandacht voor het milieu ✓ Goede en veilige arbeidsomstandigheden ✓ Duidelijke afspraken ✓ Adequate zorg voor (kwetsbare) planten en dieren

CO2 Prestatieladder

Wij brengen u graag op de hoogte van de ontwikkelingen in het CO2-beleid binnen ons bedrijf.

 

In het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) zijn wij gestart met de CO2-Prestatieladder. Hiermee krijgen wij een beter inzicht in onze CO2-uitstoot. Door het maken van een CO2-footprint zijn onze belangrijkste CO2-emissiebronnen in kaart gebracht.

Het niveau waarop wij omgaan met CO2-reductie voldoet aan de eisen die de SKAO / CO2-Prestatieladder stelt voor niveau 3.

Van de Velde Groenverzorging (met dochteronderneming Hoondert Groenverzorging) zal ieder half jaar haar energiebeleid, CO2 footprint en reductiedoelstellingen in- en extern communiceren.