Tuinaanleg

Tuinen zijn er in veel soorten en maten. Van natuurtuinen tot tuinen met een heuse zwemvijver. De een houdt van heel groen, met veel bloemen, planten en bomen. De ander houdt van strakke lijnen. En weer een ander wil veel water in de tuin. Zoveel mensen, zoveel tuinwensen. Wanneer u Van de Velde Groenverzorging inschakelt, kunt u ervan op aan dat uw tuin door enthousiaste vakmensen aangelegd wordt, naar uw smaak.

Tuinaanleg begint met een vrijblijvend gesprek. Een gesprek om in kaart te brengen wat voor soort tuinontwerp bij u en uw woning past. Wat wilt u in de tuin doen? Is er speelruimte nodig voor kinderen? Wilt u veel groen of juist niet? Welke bestrating kiest u? En waar komt de verlichting? Al die wensen en behoeften vertalen wij naar een ontwerp.

Ontwerpen en aanleggen is een vak. Een vak dat Van de Velde Groenverzorging verstaat als geen ander. Wij vinden het belangrijk dat we altijd beginnen bij de basis, het grondwerk. Dat dient zo bewerkt te worden dat u er jaren mee vooruit kunt. Daarnaast zijn een goed advies op maat en duidelijke afspraken van belang.

Ontwerpen en aanleggen is een vak

Een vak dat Van de Velde Groenverzorging verstaat als geen ander

Recente projecten

Laat u inspireren door onze schitterende projecten.

Controle en sorteren

Vellen Essen